fredag den 28. december 2012

Det handler om løv i 2013.Hvert år sit tema og næste år handler det i høj grad om løvet.
Det har i mange år fascineret mig at finde frem til nye og spændende planter. Især de sorte, de gyldne og de sølvfarvede har jeg mange af. Men horisonter skal jo udvides og de sidste par år har en del brogetbladede sneget sig ind i sortimentet.Sidste års bestseller: Astilbe Color Flash.

Løvet har nærmest høstfarver hele sæsonen og de sødeste cremefarvede blomster.
Mange astilbers blomster falder normalt ikke i min smag, men denne er bare så god, smuk og holdbar. Løvet er smukt i sig selv og kan med fordel anvendes som suplement i buketter.Filipendula Red Umbrellas lykkedes det mig ikke at skaffe sidste sæson da den blev udsolgt lynhurtigt. Så jeg var hurtigt ude og fik den bestilt i god tid, for den bliver også et "must" er jeg sikker på. Mjødurter er i det hele taget en fantastisk plantetype til de danske haver.

Så når vi  har rundet nytåret, ved jeg godt hvad jeg skal lave: opdatere plantelisterne på hjemmesiden og dernæst skal der skrives skilte.
5 kommentarer:

 1. Jeg er så glad i Astilber, men den der har jeg ikke sett før. Den var nydelig!

  SvarSlet
 2. Rigtig fin astilbe, den kan jeg også godt lide.

  SvarSlet
 3. Det lyder til at blive et spændende år for dig og jeg glæder mig til at følge med. Rigtigt godt og frodigt nytår til dig. :)

  SvarSlet
 4. Så utrolig flott Astilbe.

  SvarSlet
 5. Meget smuk astilbe, som jeg godt kunne se for mig i min have! Tak for kigget :)

  SvarSlet