søndag den 2. juni 2013

Og turen går tilHAVEMARKED
planter og andet godt til haven.


Kom til vort dejlige marked i de skønneste omgivelser i Østre Anlæg i Aalborg.

Del gerne med alle I kender.
Håber vi ses.


4 kommentarer:

 1. Hej Helga. Det er fint med havemarkedet, men jeg synes generelt, der sker meget lidt i Aalborg-kredsen, (er medlem) når jeg sammenligner med de andre kredse. Hvor er alle de åbne haver f.eks. i Aalborg? Eller er interessen bare større andre steder og/eller generelt for nedadgående med et lidt hensygnende haveselskab, der hurtigere og hurtigere overhales af andre sociale medier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære anonym.

   Tak for dit svar. Vi har åbne haver her i Aalborg allerede nu d. 20. juni og d. 27. juni. De står på vores egen hjemmeside. Desværre er de ikke kommet med i Haven´s Det Sker pga. fejl i Haveselskabet´s nye system og vi er langt fra de eneste der er ramt af det. Men jeg vil altid råde til at kigge på den lokale hjemmeside.
   Vi prøver ihærdigt på at være gode til at lave arrangementer, men har de sidste år oplevet at måtte aflyse pga. manglende interesse. Vi får i disse år ingen tilskud, men skal selv generere alle pengene og derfor kan vi ikke holde dyre foredragsaftenener med kun få deltagere. Ligeledes har vi også måttet flytte vore indendørs arrangementer fra Trekanten da Aalborg Kommune selv vil anvende stedet mere og det samtidig er blevet meget dyrt at være der.
   Når det så er sagt, vil jeg gerne opfordre dig til at komme med ideer til arrangementer. Det opfordrer vi altid medlemmerne til, både til generalforsamlingen og ellers når vi er sammen.
   Jeg håber vi har din mail-adresse, for vi begynder at sende informationer ud den vej. Det er nu muligt at gøre med Haveselskabets nye system og adgang til medlemmerne.
   Mange andre kredse har de samme problemer som os med at samle nok medlemmer og derfor arbejder vi sammen i 5 kredse omkring større arrangementer. Det første der løber af stabelen, er vor rejse til Sverige i juli og den blev udsolgt lynhurtigt.
   Jeg ser frem til at vi får mange gode ideer fra vore medlemmer til nye tiltag.

   De bedste hilsener fra Helga

   Slet
 2. åja...der skulle jeg ha vært!
  Lykke til med havemarkedet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Vi glæder os til at afvikle det igen.

   Slet