torsdag den 5. december 2013

Et kig ind i Else Marie Andersen´s forunderlige verden.

Hun er kendt viden om for sine skønne dekorationer og opsatser. Hun har udgivet flere inspirerende bøger, som jeg har haft lånt på biblioteket. Hun har egen butik og kursusvirksomhed i Randers og så holder hun enkelte foredrag. Så da muligheden for at overvære det her i det nordjyske bød sig, sprang jeg straks til.
Noget jeg ikke skulle fortryde.
Else Marie Andersen er en fantastisk inspirerende dame, der med humor og et livslangt vid, tager os med ind i sin eventyrlige verden sammen med naturens materialer. Det var ikke kedeligt at høre hende fortælle om hvordan hun bruger timer og dage på at samle ind til vinterens dekorationer, at se hende lave dem og få mulighed for at få både materialer og inspiration med hjem. Hun har mange gange assisteret Tage Andersen og det forstår man godt. Jeg fornemmer tydeligt at inspirationen går begge veje.

Så hvis du/I har mulighed for at møde hende eller komme til et foredrag, så grib chancen. For hun har annonceret at hun skruer ned for blusset og kun afholder få fremover.

6 kommentarer:

 1. Det er da også nogle smukke ting Else Marie fremstiller. Enkelt men alligevel meget virkningsfuldt.

  SvarSlet
 2. En rigtig blomsterkunstner. Jeg må på biblioteket.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at se dit indlæg om Else Marie og hendes fantastiske dekorationer, jeg har selv været på kursus hos hende to gange og har også flere af hendes dejlige bøger. Så sent som i går lavede jeg en dekoration på et at de stativer jeg har købt hos Else Marie, så det er lidt sjovt for mig, at jeg lige støder på dit indlæg nu.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 4. Ååå..dette er nyyydelig!..og jeg kan se at hun har Tage Andersen`s stil og det er noe som jeg liker:)
  Skulle gjerne hatt bøker av henne...jeg får google og se:)

  SvarSlet
 5. Else Maries butik/værksted ligger lige rundt om hjørnet fra hvor jeg bor, så jeg nyder ofte at kigge på hendes fine vinduer :)

  SvarSlet