tirsdag den 5. oktober 2010

"Æblemoster på overarbejde"

Jeg elsker at høste æbler, plukke dem ned fra træerne og putte dem i kasser. Eller tage dem med ind og spise af dem  og lave æbletærter.
 Men lige nu er jeg godt og grundig træt af det konstante blæsevejr, der bestemmer at jeg daglig skal samle æbler op, sortere, kassere og koge grød eller hvad jeg nu lige kan finde på. Jeg kan altså godt selv finde ud af at bestemme over min tid.
Jeg er bare ikke god til at lade noget gå til spilde. Så alle de æbler jeg ikke kan finde anvendelse for, giver jeg væk. Eller er de uanvendelige til menneskeføde, kommer de op bag hytten i en stor bunke til fuglene. Måske vokser der en dag et lille æbletræ frem der.

4 kommentarer:

 1. Hej "Æblemoster"

  Man får nogle gode billeder på nethinden med æbler, blæsevejr og idet hele taget den dejlige stemning efteråret har ;-) Jeg håber du ligger billeder på din blog med tiden, så man kan se det og ikke bare forestille sig det.
  Havde ikke set din blog før nu, men den skal jeg da også være fast læser på, når nu der er en "have-fanatiker" til på internettet.

  God lørdag aften herfra en kold efterårsaften i København.

  Mvh Stig - www.haverogplanter.com

  SvarSlet
 2. Hejsa.
  Jo jeg skal nok lægge billeder ind, lige nu er det tiden det kniber med. Jeg tager stadig billeder derude, noget jeg plejer at "glemme" henad efteråret. Men der er så mange, smukke motiver på denne årstid. Især synes jeg lyset er fantastisk i oktober. Mindes med glæde flere efterårsferier på een af Danmarks skønne øer, nemlig Læsø, hvor lyset er ligeså fantastisk som på Skagen.
  Venlig hilsen Helga

  SvarSlet
 3. Tak for dit bidrag på mit site ;-) en blog er ikke noget værd hvis den ikke er levende (det gælder mange ting, herunder planter ;-)) og min blog er nu lidt mere "levende" takket være dig.

  Nå, men du må ikke glemme det kamera - for det siger så meget at se et billede ;-)

  Nu må jeg holde øje med din blog - og så ønskes du bare en god søndag.

  Knus - stig www.haverogplanter.com

  SvarSlet
 4. Helga.......hvor skøn en overraskelse at finde en ny dansk blogger - Velkommen til universet....man bliver lidt bidt af det, m en hvilken energi og inspiration man kan henter her inde.

  De bedste oktober hilsen Dorthe

  SvarSlet