onsdag den 14. september 2011

Plantetids-dilemmaer.

Jeg skal have fundet plads i haven til en kvæde. Jeg kan ikke bestemme mig for om det skal være æble- eller pærekvæde. Det er smukke træer og blomstringen er så skøn med de sarteste rosafarvede blomster.


Æblekvæde.


En selvsået kryptomeria. Hvem skulle have troet det.
Opdagede den for et par år siden, lod den stå da den ikke så ud til at blive særlig stor. Jeg har nemlig en lille en i haven i forvejen.
Men det skulle jeg ikke have gjort, for nu har en vis mand taget ved den og den er vokset til næsten 2 meter nu. Så det er nu jeg skal beslutte om jeg tør prøve at flytte den, eller "naboerne" må beskæres mere og finde sig i selskabet.


Alle mine pelargoniebørn i reolen vokser lystigt og et par er begyndt at blomstre.
Dem skal jeg så også lige finde plads til indendøre!

At man dog ikke bliver klogere og tænker sig om inden man binder an med så mange planter der skal vinteropbevares. Altså, Fru Hald!!!

Nå, men der kommer nok en løsning, siger optimisten.


3 kommentarer:

  1. Hi hi ja det håber jeg også for dig. De kan jo gå hen og blive store pelagonier ;-)

    SvarSlet
  2. Jeg kender det godt selv, det med at få for mange planter. Jeg har bare gjort fejlen med sommerblomster i år - det har væltet ud over det hele og det har næsten været for meget, men man smider jo ikke planter ud, vel?

    SvarSlet
  3. Nej, hvor er den sød den pelargonie. Min har hvide blomster. Hmmm sådan een vil jeg også have! Har en kæmpe udestue til vinteropbevaring. Men den er godt nok spækket, når efteråret kommer!! Så jeg kender det godt, det der med at købe for meget, altså. God fornøjelse.

    SvarSlet