lørdag den 28. april 2012

Galleri Provence, Tage Andersen, Egon og Hans.


Nord for Nørresundby ligger galleri Provence. De afholder hvert år et marked, hvor de sælger ud af mange forskellige ting. Malerier, møbler, ikoner, madonnaer, lys, og alt muligt andet.

Så i mit ellers stramme fredagsprogram, måtte jeg klemme et besøg ind og det skulle vise sig at være en god ide. For jeg fandt nogle skønne ting, men det bedste var at den ultimative bog udgivet af Tage Andersen og om hans kunst, var at købe til spotpris.Dejlig forøgning af mit bibliotek
Jeg beundrer Tage Andersen og hans stil, værker og unikke evner.En lille sød fransk bog om urter for 10 kr.
Måtte også ejes. Og da kameliaer er gennemgående i Andersens kunst, så må min kamelia Egon lige på banen igen.
Han fortsætter sin generøse blomstring.Nu med selskab af en rød kamelia som jeg var så heldig at vinde for et par år siden, hvor vi have foredrag om den skønne blomst ved Hans Trautner.
Nok den person her i landet der ved mest om kameliaer.

Tror jeg døber den røde Hans.
Egon og Hans.
Sådan.4 kommentarer:

 1. Tillykke med købet. Har længe kigget efter den, men mit budgets smertegrænse er desværre langt oversteget ved normalprisen. Forstår nu godt at den er lidt dyr. For den er jo så vidunderlig. Som at kigge ind i anden verden.
  Den bog har du da vist slet ikke brug for. Er du sikker på at det ikke skal være en "vandre-bog"? ;)

  kh
  Evigglade

  SvarSlet
 2. Takk for boktips! Kamelia er en riktig skjønnhet. jeg og min søster kommer på besøk i idehaven i juni (Hagefetival). Gleder meg til det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg også glæde mig til.

   Slet