lørdag den 30. marts 2013

Skønne grønne.


Grønt er godt, grønt er flot.
Nok vil vi have farver nu, men til at give ro og harmoni, må der være grønt - gerne masser af grønt. For ellers bliver det for sprælsk og det er vi nok ikke helt parate til endnu. Men i takt med lyset, varmen og solen bryder frem, gør farverne det også. Bare se derude i naturen.


Uundværlige "pletter i luften".


Mos i lange baner, der giver det naturlige look. Giver ro, beskytter og holder på fugten.


Loppefund pyntet med de dejlige vibeæg.


De er nogle sjove, skæve fætre. Langsomt rejser de sig og knejser med nakken.

Enkelthed - less is more - er langt hen ad vejen det smukkeste.

Fortsat god påske til alle frysende havenørder.


4 kommentarer:

 1. Det ser rigtigt flot ud og ja, lad os bare starte med, at skifte det hvide og frosten ud med det grønne. Så kan farverne komme senere, hvilket vi jo ved, at de gør.

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud. Er din pletter i luften nyindkøbt, eller har den klaret sig så flot igennem vinteren? Jeg har haft min pletter i luften stående ude i udestuen hele vinteren. Set til den af og til, men ellers har den bare stået som alt andet og passet sig selv derude. Men min ser ret så vissen ud. Den skulle ellers kunne tåle frost har jeg hørt. Det er ikke mange frostgrader der har været i udestuen, kun et par grader. Jeg har også hørt, at pletter i luften er en langsom starter.
  Jeg er da lidt spændt på om min kommer, eller om jeg må ud og investere i en ny.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 3. Hej Malene.

  Det er nye pletter. De gamle er som du beskriver dem. Men selvom de ser døde ud, så kommer de pludselig med små nye blade på stænglerne.Drinde er jeg sikker på din har overlevet.
  Jeg har også derude i haven, med rødderne stikkende meget dybt klarer de selv de hårdeste vintre og kommer helt fra bunden af igen. Men ret så sent.
  Så opgiv ikke håbet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder vel nok dejligt. Så vil jeg fortsætte med at nurse om den:-)

   Slet