tirsdag den 25. februar 2014

Trend 2014.

Trend eller måske rettere mode og tendens. Det er jo blevet in at beskæftige sig med at forudsige hvad der vil slå igennem indenfor haveverdenen - ligesom med modetøjet.
Det er egentlig ikke så svært at forudsige hvad der vil hitte; man behøver blot at vende blikket mod havefolkets hjemland - England. Så har man svaret.
Vi skal have farver og farver og farver. Tak, det passer mig fint. Så nu er min have "in", for jeg har altid haft det med at blande hele paletten - ikke så meget "tone-i-tone" her på matriklen.










Spændende, spændende sommer er i vente.



7 kommentarer:

 1. :-) så bliver min have også in, har det som dig, mange farver tak! Lækre billeder!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker den engelske havestil, så lad os bare tage den lidt mere til os, den er noget mere inspirerende en det danske hvor et lagt bed er lags ligusterhækken stadig er det man ser mest i de danske haver.
  Skønne billeder du har lagt ind og godt indlæg der lige satte lidt gang i de små grå her fra morgenstunden :)
  Forsat god dag :0)
  Forsat

  SvarSlet
 3. Det samme her - ingen tone-i-tone til mig - dog er jeg glad for hvid og sartgul sammen.

  Det er godt med farver - det gør haven mere spændende og ikke så kedelig på sigt (efter min mening altså) :-)

  Kh. marlene

  SvarSlet
 4. En hel have holdt tone-i-tone bliver så stillestående, så jeg er også med på den nye trend. Men det er selvfølgelig lettere at vælge planter, hvis man er styret af en bestemt farveholdning.

  SvarSlet
 5. Hej Helga. Jeg tænkte nok, at det var farverne der var trenden. Det passer også mig meget godt, da jeg har rigtig mange farver i haven.

  SvarSlet
 6. Nå - så er jeg in. Og jeg som troede jeg havde en dårlig smag eller var et rodehovede - hvis man skal tro på dem som jeg opfatter som ophøjede, selvfede have profeter ;O)

  SvarSlet