søndag den 6. april 2014

Lathyrus til overflod.

Jeg skal have så mange lathyrus i år, så nu er der sået i potter og bakker.
Frolic, Elisabeth Taylor, Anniversary, Lavender´s Bridesmaid, Kippen Cream og Matucana. Sidstnævnte er og bliver min favorit og den kan om sommeren ses og nydes mange steder i min have.


Det er lige før jeg kan dufte dem lige nu.
Så ventetiden indtil de blomstrer kan kun gå for langsomt.

Er sikker på at mange er enige med mig.

5 kommentarer:

 1. Helt forståeligt! Lathyrus er og bliver et must. Jeg kender også nogle af dem du nævner. I år har jeg bestemt mig for en der hedder Wiltshire rippel. Planter du i krukker eller friland?
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gro.
   Både i krukker og i jorden, hvor jeg har noget de kan slynge sig op ad, bl.a. hegn og stolper.

   Slet
 2. Sånne vakre og velduftende erteblomster. Man kan simpelthen ikke få nok av dem i sommerhagen. Her skal de sås snart også. Lykke til med dine! Mange leker sorter du har på gang.

  SvarSlet
 3. Ååååh Matucana, min yndlings over dem alle, Helga! Har ikke fået købt frø til din i år :( Og så fik du lige vækket en erindring. Jeg var helt syg for at prøve Kippen Cream, da Isabella Schmidt introducerede den for år tilbage - men skulle betale kr. 70,- i fragt, så det blev ikke til noget...

  Whiltshire Ripple kan godt anbefales iø :D

  Hjerteligst
  (skal i drivhuset og så andet idag).

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Zep. Send mig din adresse - kan ikke huske hvor jeg evt. har gemt den - så skal jeg sende dig nogle frø. Du kan da ikke gå sommeren i møde uden.

   Kærligst Helga

   Slet