lørdag den 5. april 2014

Om en uge

er jeg på tur med gode havevenner. Og turen går som sædvanlig til plantemarkedet på frilandsmuséet Kiekeberg i Rosengarten ved Hamborg.
En to-dages tur med besøg på flere planteskoler om fredagen, bl.a. denne skønne planteskole i Bøklund: www.baumschule-clausen.de. De har de skønneste roser, en udsøgt betjening og et kæmpeudvalg af både stauder men især også træer og buske.

   

Vel ankommet til Kiekeberg, bor vi på dette smukke sted som tilfældigvis også er nabo til plantemarkedet. Nemmere kan det ikke være - vel. Nyder den gode, robuste tyske mad med et godt glas øl til, sover i de hyggelige værelser og står op til morgenmaden alt imens det summer af aktivitet nedenfor med at få de sidste planter på plads.
Når tiden nærmer sig kl. 10 lørdag, stiller vi os i kø sammen med så mange andre forventningsfulde - rigtig mange.. Der høres en masse snakken på norsk, svensk, dansk og andre fremmedsprog - for her kommer man langvejs fra for at kigge, købe og lade sig inspirere.Overalt er der planter, planter, planter og mennesker.
Går det som det plejer - ja så bliver der en del ture frem og tilbage til bilen med indkøb.

Men altså - forventningens glæde er stor. Og bilen større!!!

God weekend.

3 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig god tur med mange gode oplevelser ,til alle sanser.
  God tur :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder bare så hyggeligt. Jeg har lokket manden med til Kiekeberg og det er første gang for mig så tak for tips om planteskolen også:0)

  SvarSlet
 3. Er osse klar til Kiekeberg
  Glæder mig til at se nyhederne.

  SvarSlet