fredag den 4. marts 2011

Roser er røde og tyske får er blå!!

Jeg må altså lige vise dette billede af de blå får; de er da søde, ikke?
Dem mødte jeg på en tysk haveudstilling forrige år i Schleswig. Jeg holder meget af Nordtyskland og er på Kiekeberg Plantemarked hvert år. Indimellem bliver der også tid til at kigge på haver og udstillinger dernede. Og jeg synes faktisk at vore naboer mod syd har en hel del at byde ind med. De er bl.a. langt fremme med økologien; her er vi lidt sejere at få med. Havearkitektonisk er der også mange gode ideer at finde hos de tyske haveejere og planlæggere.

Også i år går turen til Kiekeberg og snart skal jeg til at kigge listen af udstillere igennem, så jeg ved hvem jeg skal handle med. Så kommer alle de spontane indkøb oveni og vupti, stationcar´en er pludselig helt fyldt op.

4 kommentarer:

 1. Jeg planlægger selv at tage til Kiekeberg i år, da vi har talt om en weekendtur til Hamburg. Vil du holde os orienteret om dine favoritter? :)

  SvarSlet
 2. Hej Lene.

  Jeg skal nok skrive hvilke udstillere der er rigtig gode. Der kommer hele tiden nye til. Mange skal nok også lige se hvad der har overlevet vinteren. Jeg ved fra mine hollandske leverandører at en del planter er gået til i vinter.

  Hilsner fra Helga

  SvarSlet
 3. Jeg er simpelthen nød til at sende en kommentar på grund af overskriften *LOL* Den gør en i godt humør :O)

  SvarSlet
 4. Jeg var også nede og se den udstilling med de blå får :-) og jeg blev straks nød til at tage et billede af dem, da de var en stor kontrast. Dejlig by ja

  SvarSlet