søndag den 18. september 2011

Paradisæblegelé.

Jeg har lørdag lavet gelé af paradisæbler. Noget jeg ikke har prøvet før, men sikke en flot farve det har. Nærmest ligeså flot som rosengeléen jeg plejer at lave. Og det smager pragtfuldt.


Skal glæde på morgenbordet for mine overnattende gæster.
Sammen med dahliaen Jonna´s svigermor, som har været gavmild som aldrig før.


Den skønne buskrose Nevada har endnu et flor.
September er dejlig.



5 kommentarer:

  1. Din gele ser virkelig flot ud i farven :-)

    SvarSlet
  2. Skulle man virkelig kaste sig ud i et sådant projekt, har aldrig prøvet det før - men hvorfor ikke...!? Skønt ser det jo ud :o)

    SvarSlet
  3. Din Paradisæblegelé ser flot ud... smager den også godt?
    Måske vil du af med opskriften?
    Vi har syltet grønne tomater, de blev rigtig lækre, du kan se opskriften her http://www.fauerflora.dk/syltede-gronne-tomater-og-sode-sommerminder/ hvis du har nogle tomater som ikke kan nå at modne :)

    SvarSlet
  4. Hej Line.

    Opskriften er fra Camilla Plum. Jeg googlede den. Og ja, den smager pragtfuldt.
    Jeg skal også prøve at sylte grønne tomater, tak for tippet med din opskrift.

    Hilsen Helga

    SvarSlet