lørdag den 29. oktober 2011

Tip til en havetur - næste år måske.

Når man er ramt på helbredet som jeg er i disse dage og ikke kommer ud i haven, er det godt at have lidt på lager.
Jeg var tidligere på året en tur oppe hos Henriette, som både holder åben have og og driver en dejlig planteskole: Henriette´s Havedesign. Hun startede for efterhånden en del år siden - mange vil måske huske hende fra Haven i Hune - i det små som selvstændig. Og det er blevet til mange udvidelser efterhånden. Et skønt sted at besøge.Grønt i alle afskygninger, hække af forskellig slags, sten anvendt på mange måder.
Der er så mange forskellige effektfulde måder at bruge planter og materialer på. Og det er det man kan se gjort her hos Henriette.
Der er indkig og der er udkig.


Denne etårige lupin er det mest velduftende jeg længe har mødt.
Stod i køkkenhaven.

Imorgen kommer der flere billeder fra haven.


3 kommentarer:

 1. ÅHHH ja! - det er virkeligt et skønt sted + en flot flot planteskole og en skøn butik. Var der i sommer sammen med et par gode haveveninder.
  God bedring.
  De bedste havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 2. Kære Helga, jeg har ikke besøgt Henriettes sted, men din beskrivelse er meget smuk. God bedring! Og fortsat god weekend.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 3. Nå ok, her skriver du netop, at hun var med i udsendelserne Haven i Hune (har lige skrevet på dit andet indlæg). Hun var meget "kendt" på det tidspunkt, men så forsvandt hun nærmest fra jordens overflade, synes jeg. Ingen annoncer eller lignende i blade, så hendes have virker til at være godt gemt fra omverdenen. Synd, for den ser fantastisk ud :-)

  God bedring.

  Kh. Marlene

  SvarSlet