søndag den 19. juni 2011

Dejligt plantemarked.

Sådan en dejlig lørdag i skønne omgivelser og med masser af glade mennesker, er bestemt ikke at kimse ad. Afsted med pakket trailer og bil lørdag morgen, rundstykker og kaffe og opstilling af stand. Klar og parat længe før, for havefolket sover ikke længe når der er plantemarked. Og ganske rigtigt, så begyndte de første at komme en time inden officiel åbning.


Dejligt grønt græs i en smuk park og et udsnit af min stand.
Der var nok at se til og mange spørgsmål at svare på. Så det var dejligt da min søster dukkede op og var salgsassistent.


En lille fyr syntes det var alletiders at få våde sko i mit fuglebad. Han var vist også den enste der blev våd, for det holdt tørvejr i Aalborg under hele markedet. Det siger vi tak for.

Til et sådant marked er alsidigheden af stor betydning. Der kommer jo alt fra virkelige samlere til nybegynderen, der skal have planter til sin første have eller altan.En stille stund ved vor lokale havekreds´ stand. Det nærmer sig afslutningen på en travl dag med masser af snak, kaffe- og kagesalg og uddeling af blade.


4 kommentarer:

 1. Tillykke med den dejlige dag! Plantemarkeder er skønne. Hils søsteren.

  Hjerteligst fra Bornholm, hvor rosen snart springer ud...

  SvarSlet
 2. Jeg siger også tak for en dejlig dag. Det var bare alle tiders!!

  SvarSlet
 3. Skønt at vejret holdt i det nordjydske - plantemarked i tørvejr er nu det bedste. Her nåede vi lige at klippe hækken inden regnbygerne tog over :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Hej Zep.
  Tak for den fine pelargonie Bornholm. Og dejligt at du snart skal nyde rosen. God vind.
  Hilsener fra Helga

  SvarSlet