mandag den 20. juni 2011

Dronningen i festskrud.

Den ene smukke busk efter den anden blomstrer om kap i tiden op til Sct. Hans. Een der altid glæder mig, er dronningebusken. Uanset vind, vejr og beskæring, så blomstrer den overdådigt. Den vil jeg ikke undvære i min have.


Den sidste uge har i sandelighed gjort meget ved planternes vækst. Tilstrækkelig mængde regn og tilpas varme.
 Den frodighed og friskhed der er over det hele, er bare så opløftende.Sådan ser det ud lige i øjeblikket når man kommer gennem min låge.5 kommentarer:

 1. Der ser godt nok dejligt og frodigt ud. Og skønt med alle de blomstrende buske - dronningebusken er da helt overdådig :-)

  SvarSlet
 2. Hej Helga.
  Hvor ser der skønt ud hos dig, sikke en masse gode sager. Mine dronningebuske er afblomstret og nu er det rosernes tur til at blomstre.
  Ha' en god mandag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 3. Sikke dejligt det ser ud hos dig. Det minder mig rigtigt meget om en hollandsk planteskole..... Nå ja, Jan Neelen hedder den (han). Indgangspartiet er næsten identisk med hans.

  SvarSlet
 4. Kære Helga
  Hvor ser det dejligt ud! Jeg har ikke dronningebusken. Den stod i min farmors have, og jeg var betaget af den. Da jeg selv fik have, anskaffede jeg kejserbusken - i den tro, at det var busken fra min barndom.

  Kærlig hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Så nydelig du har det! sukk..skulle gjerne hatt en tur i din hage:) Klem Ellen

  SvarSlet