mandag den 13. juni 2011

Kæmpevalmuer.

En dejlig, flot og kort fornøjelse i haven er den tid, hvor kæmpevalmuerne blomstrer. Derfor må de nydes lidt intenst, og mine står da også hvor jeg enten ofte kommer forbi dem eller let kan se dem.

Jeg har tre forskellige, men skal have plantet en mere i løbet af sommeren.Pattys Plum er vist efterhånden ret kendt. Anne Just lancerede den jo fint i hendes haveprogrammer og den bliver også beundret for dens specielle farve.Pink Delight er i mine øjne lige så smuk.Denne helt almindelige røde Marcus Perry er nu også ganske fin, omend den er lidt sværere at indpasse farvemæssigt. Derfor har jeg også bare valgt at sætte den tilfældigt.
Flot med de store sorte pletter, minder mig om store mariehøns.
Jeg har også den røde Beauty of Livermere.

Nye valmuer af den hvide sort Royal Wedding er på vej. Jeg har sået dem og de var meget villige til at spire og er godt på vej nu.
5 kommentarer:

 1. Fine valmuer, de har det uundværlige cottage-look, som mange stræber efter. Jeg har kun den røde, og den har ikke blomstret i år - måske fordi jeg har truet med at flytte den. Hvis jeg kan.

  SvarSlet
 2. Smukke valmuer. Jeg har Patty Plum, men lidt flere farver vil være dejligt ;-)

  SvarSlet
 3. Uhmmmm....de er skønne........men min Pattys plum har af en eller anden grund haft sammnevoksede kronblade i år - så den kunne ikke springe rigtig ud - forstår ikke helt hvad der gik galt. Det plejer ikke at være et problem.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Pattys plum Var nyydelig!!

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare fine - og den der 'Pattys Plum' er da helt fantastisk :-)

  SvarSlet