søndag den 11. marts 2012

Hæsblæsende lørdag.

Lørdagen blev brugt til alt muligt og ikke så meget havearbejde. Dog nåede jeg min daglige "rundering" derude for at følge med i hvad der sker. Og med en frisk og kold blæst som følgesvend blev turen klaret på en halv time.

Det blev nogle af mine mørke planter jeg besøgte.Den sorte græs, som nogen gange kan have svært ved at se fornuftig ud efter vinteren.
Overraskende fint ser den ud. Og så står den sammen med den sortbrogetbladede italienske ingefær.
Rigtig gode selskabsplanter.Den mørkeste af mine juleroser som også er sentblomstrende, er godt på vej.Den mørkløvede lærkespore.
En plantetype jeg kan blive ved med at forbavses over. De små knolde der sender det fine løv og blomster op hvert år, fornøjer mig i en lang periode for så igen at gemme sig og samle kræfter.Her så en mere almindelig blå af slagsen. Kæmpetue har den allerede af blade og så kommer der et utal af blomster, så lysende blå.

Jo det er en dejlig tid vi går i møde.
God søndag i haven.2 kommentarer:

 1. Det är så härligt nu med all växtlighet som börjar att vakna till liv.
  Önskar dig en fin söndag och kommande vecka.
  Kram Pella

  SvarSlet
 2. Så flott det sorte gresset ditt er. Jeg har også dilla på spennende bladverk! Her var også en kald og dur vind da jeg tok runden i hagen sammen med min mor i dag. Det er kun Helleborus som blomstrer, men en liten krokus nærmer seg blomstring! Og mange av de kjente og kjære staudene er også på vei opp! Det er en herlig tid vi går i møte nå!
  Ønsker deg en fin søndagskveld!

  SvarSlet