mandag den 26. marts 2012

Man må sno sig.

Sådan synes vibeæggene at tænke. Nej ikke bogstaveligt, men det er da underligt som de snor sig selv  om der ikke har været forhindringer for deres vej op af vinterhvilen.Længe havde jeg kun et par stykker, for i mange år syntes jeg de var alt for dyre.
Det er de ikke mere og jeg har sat rigtig mange rundt omkring. De breder sig fint og jeg glæder mig til at se mange blomstrende vibeæg.Min selvsåede helleborus udvikler sig yderst tilfredsstillende.
Bringer billede igen når den er helt sprunget ud.

4 kommentarer:

 1. Jeg har også undret mig over, at de snor sig. Men siden de også gør det hos dig, så må det jo være sådan de skal gro.

  SvarSlet
 2. Mine vibeæg har haft lidt svært ved at etablerer sig, er der noget med de helst vil have surbund? Men nu vil jeg gå ud og checke om jeg har en enkelt der snor sig.
  Ha' en dejlig dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med surbund troede jeg også først. Men dem på billedet står næsten i rent sand op mod en væg. Og ellers står de i almindelig havejord.
   Dræn tror jeg er lidt vigtigt for dem.

   Slet
 3. Hej Helga. Åh vibeæg er så søde. Sjovt at de må sno sig! Jeg kan godt forstå, at du nyder dem og også den mørke Helleborus. Den glæder jeg mig til at se mere til.

  SvarSlet