onsdag den 15. februar 2012

Hvad sneen gemte på.

Plusgrader og lidt regn var hvad tirsdagen bød på vejrmæssigt.
Men det kunne nu ikke holde sådan en havetosse som mig indendøre. Heller ikke selv om jeg skulle holde bestyrelsesmøde om aftenen. Et par timer derude, hvor det dufter af jord og forår, blev det til.Sprøde primulaer og iskrystaller.Geranium Dilys har stået og vokset under sneen.
Den fik jeg sidste år af en haveveninde og den er bare skøn.Den mørke trædebregne ved navn Karen Platt - ja opkaldt efter den dejlige engelske havedame - hende med bøgerne om bl.a. de sorte planter.

Det hele står så parat nu hvor vinteren er på retur.
Og sikken eksplosion vi måske får når varmegraderne for alvor slår igennem.

Åh hvor det kribler!!!


4 kommentarer:

 1. Ja, det er svært at vente meget længere!

  SvarSlet
 2. at du ligefrem har været ude flere timer, er sørme godt gået.Jeg brugte dagen på at køre mine drenge fra den ene del af landet til den anden og dagen i dag står i min søsters sølvbryllups tegn,men skal snart have sået lidt mere.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Hej. Ja, mon ikke foråret er på vej lige om lidt. Jeg bliver også rigtig glad,når jeg kan se planter komme op og bryde igennem is og sne. Man bliver så glad!

  SvarSlet
 4. Ja, det kribler! Det må du nok sige - jeg fik beskåret æbletræerne i dag, til lyden af musvitten i mirabellehegnet :-) Og børnene kan endelig cykle ude igen, nu hvor sneen er smeltet...

  SvarSlet