onsdag den 8. februar 2012

Tendenser 2012.

Det engelske magasin Better Homes and Gardens kommer i den sidste udgivelse med deres bud på haveåret 2012. De har også udgangspunkt i selvforsyning, kreativitet, den lidt vilde have, dyr i haven, miljø, fornuft og en mangfoldighed af farver.Anderledes højbede med nytteplanter.Gammel jernkrukke, smuk med sedum og søde følgeplanter.Børn og blomster.Skabe gode miljøer for vore nyttedyr i have og natur.Glæde ved selvforsyning.Mere selvforsyning.Naruren i balance.Genbrug og kreativitet.Naturlig stil.Så lidt skal der til for en kreativ sjæl.


De engelske tendenser passer med dem man ser andre steder fra.
Og det siger vel egentlig sig selv, eftersom vi alle mærker nødvendigheden af at sætte forbruget ned til et mere acceptabelt niveau og glædes over de muligheder vi trods alt har lige for hånden.
3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder du viser, jeg er specielt vild med højbedene og glasklokken :o)

  SvarSlet
 2. Tak for din information om nye tendenser i haven. Det er altid sjovt at vide, hvad man mener, der vil komme til at dominerer i haverne i år. Om vi havefolk så er enige er en anden sag - men helt sikkert genbrug - og nytte som i både nyttehave og nyttedyr er jeg ret ening i :-)

  SvarSlet
 3. Sukkk.... smukke billeder, der lige passer til min smag.

  Ja, tendensen har vist været undervejs i flere år - også her i Danmark. Heldigvis. Ikke mindst pga. Bonderøven. Det er en skøn og inspirerende tendens.

  Kh. Marlene

  SvarSlet