mandag den 27. februar 2012

Spring Fling.

 En fling eller en flirt med foråret, det er da hvad jeg har gennemlevet her i weekenden. Og jeg er vist ikke den eneste - det halve Danmark har eller flere har været ude og nyde solens dejlige stråler.
Tobenede på rulleskøjter og firebenede med ejere,  Hjem-is bilen ringede med klokken, fodboldene kom frem i parken, løbende og cyklende motionister med smil på læben  - ja alle var af huse denne søndag.Denne geranium hedder også Spring Fling.
En oxianum med de skønneste blade, især i udspring.Snart dufter det af solbær i entreen, for de første grene er ved at springe ud.
Hen og nulre lidt ved bladene når jeg går forbi. 
Et kig nedefra og op - op - op.
Velkommen forår.

5 kommentarer:

 1. Ja velkommen til foråret :-D
  Hvor har vi dog savnet det. At gå ude og blive rød i kinderne, høre fuglene synge om forårets komme, og se det hele pible op af jorden. DET er livet når det er bedst.
  Spændende blad fra Geranium.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 2. SMILER......var du kommet forbi haer kunne du høre solsorten skønsang krydret med min rustne stemme.......SKØN SKØN søndag - dem vil vi gerne have fler af ;0)

  Dorthe

  SvarSlet
 3. Ja alle mennesker nyder de første solståler og fuglene synger, det kan vi lide. I dag er det knap så spændende, men lad os så håbe foråret kommer efter regnen.

  SvarSlet
 4. Hej. Ja, det var en fantastisk dag i går og lige så trælst i dag, som det var godt i går. Sikke en god idé med solbærgrene indendøre. Jeg vil glæde mig til, at min solbærbusk bliver så stor, så jeg også kan tage grene ind. Jeg kan lige forestille mig duften!

  SvarSlet
 5. Da er det kommet lenger enn her i Norge! Men noen vårtegn har jo jeg også i hagen min. Mange spirer er på vei opp, og jeg har visst satt ned veldig mye løk i fjor =)
  Så nydelige blad det var på din Geranium Spring Fling, og så flott navn!
  Ha en fin uke!

  SvarSlet