fredag den 15. juni 2012

En svensker, en ? og et uægte barn.For fem år siden, ferierede vi i Sverige. Meget øde i et lille, gammelt træhus og fra døren og ned til søen var der kun 8 meter. Ingen vand indlagt og al opvask og bad foregik i et andet lille træhus tæt derved. For at komme dertil, skulle vi igennem en fin gammel trælåge og der stod den dejligste rose og sendte skønne dufte ud.

Jeg "kom til" at tage et rodskud med hjem og nu er det en fuldvoksen rose, som blomstrer for første gang. Navnet kender jeg ikke og har heller ikke gjort mig umage med at finde ud af det.

Så mine tanker går til den dejlige, primitive ferie hvor vi også besøgte Tage Andersen på Norrviken og Sofiero Slot.


En skam at dufte ikke kan lagres på billeder.Den lille nye tagetes købte jeg i Kolding. Det flotteste løv og den mindste blomst jeg har i haven.
Desværre kan jeg ikke huske navnet på den. Er der nogen der er bekendt med det?Denne geranium må være et frøbarn, for jeg har ikke en sådan i haven. Ser ud til at der er noget af Mrs. Kendall-Clark i den, men alt for lyseblå til at være den. Men ganske yndig er den.

Fredag skal bruges på at pakke planter og andet til det store havemarked i Aalborg lørdag. Håber vejret vil være med os, for det er nu sjovest at sælge i tørvejr og solskin. Ikke regn og blæst.
2 kommentarer:

  1. Smuk rose. Det er ikke det, bedste vejr de lover.

    SvarSlet
  2. Hei!
    Så flott at du fikk tatt rotskudd, for dette var en kjempe fin rose!

    Ønsker deg en fin fredag videre!

    SvarSlet