lørdag den 28. maj 2011

Ikke alt går som det skal.

Jeg har i øjeblikket blogger-problemer. Kan ikke logge ind og kommentere, men kan læse at de er igang med at løse problemet. Så må jeg jo bare vente.


Mit fine gamle victorianske drivhus står som en skulptur bag en masse hornvioler. Nu skal de snart give plads for nogle andre søde blomster. Lige nu ved ikke hvilke det bliver, det er som oftest noget spontant . Det kunne blive små græsser der skal indramme det eller noget andet.

Jeg har røde og gule lupiner i staudebedet. De har så åbenbart "slået sig sammen" og een af de nye frøplanter er så blevet denne søde lyserøde lupinbaby.
Jeg er spændt på at se om flere af dem skulle vise sig at være i nye farver.

Det er det, der kaldes de gratis glæder.


8 kommentarer:

 1. Hej Helga

  Jeg har været ramt at det samme problem i flere dage. jeg blev smidt af når jeg ville kommenterer. Heller ikke min egne blog ville acceptere mig!
  Jeg fik et tip om at jeg skulle fjerne 'forbliv pålogget' - altså nederest i dit kommentarfeldt - og det hjalp :O)

  Det er irriterende nå skidtet ikke fungerer.

  SvarSlet
 2. Hei! du kan prøve å huke av i den lille fitkanten som det står forbli pålogget når du logger på ,,,du må ikke krysse av i den ruten,,
  Det hjalp her hos meg.
  Lykke til , Marit.

  SvarSlet
 3. Ja marit's....det var dit råd der gjorde udslaget. 1000 tak :O)

  SvarSlet
 4. Ja, mange har vist problemer med at kommentere i øjeblikket. Synes generelt, der har været en del problemer med blogger på det sidste.

  Dit viktorianske drivhus, er det rigtigt gammelt, eller er det blot gammelt udseende (som jeg selv har en del af - du ved, de ret store tunge drivhuse i støbejern)????

  SvarSlet
 5. Nydelige bilder! Klem Ellen.

  SvarSlet
 6. Jeg prøver lige Jeres råd.

  Drivhuset er kun 8 år gammelt, men i jern. Det har stået ude, derfor det gamle look. Jeg tror det var hos Nordal jeg købte en det og nogle andre.

  God weekend

  SvarSlet
 7. Det virkede. Tak.
  Nu er det kun billederne af læserne der ikke popper op.

  SvarSlet
 8. Ok, så er det de samme, som jeg har :-)

  SvarSlet