mandag den 18. april 2011

Kiekeberg retur.

Så er jeg hjemme igen fra det tyske forår og det store plantemarked. Lidt kø ved Elbtunnellen var den eneste forhindring jeg mødte. Fint lille hotel, god solid tysk mad, sol fra en næsten skyfri himmel og masser af planteglade mennesker. Så er en dejlig weekend på plads for sådan een som mig.Lige før lukketid var der tyndet ud i de købelystne og solen for en stund gået bag en sky.


Omgivelserne er bare perfekte til at præsentere planterne i.


Der er hvert år nogle planter som går igen hos mange af sælgerne. I år bl.a. den sorte viol "Molly Sanderson" og så hårdføre, bitre citrus. Og jeg skal da love for at prisen på især Molly var sat op. Ellers var prisniveauet iorden og planterne bestemt også. Der er i det hele taget et meget højt kvalitetsniveau dernede.


Jeg skal nok snart vise nogle af de planter jeg fandt dernede.  Det blev til nogle sølvfarvede/sølvløvede, gyldne og andre spændende. Sorte tomater og chili, ingen blå kartofler - der var vist ikke kartofler overhovedet. Og så ledte jeg efter lupiner, men dem var der ikke mange af.

6 kommentarer:

  1. Det ser vel nok dejligt ud - får helt abstinenser ;-)

    Jeg glemte tidligere at kommentere det med de blå kartofler, som jeg også er ude efter (vist mit først indlæg på min blog, tror jeg); men jeg har aldrig set nogen sælge kartofler dernede... Men det har der altså været?

    SvarSlet
  2. Lyder som en dejlig tur. Det bliver spændende at se billeder af dine indkøb, især dine sølvløvede ;-)

    SvarSlet
  3. Det ser rigtig hyggeligt og dejligt ud, kan sandelig godt forstå du har nydt det, og selvfølgelig skinner solen på en plantemarkedsdag :o) Glæder mig også til at se mere.

    SvarSlet
  4. Jamen, så kan jeg jo næsten ikke vente med at læse dit indlæg om især sølvplanterne :o)

    Det ser forøvrigt rigtig hyggeligt ud, der i Kiekeberg.

    SvarSlet
  5. jamen Helga .............at vi ikke rendte på hinanden var underligt.
    Og der var et par stande som havde blå katofler !!
    Så har du ikke været hele vejen rundt ,da de lå i store kurve og var gennemskrået det blå sorter
    Sjovt så har jeg osse købt den broget Ajuja "Frosted Jade"
    Dejlig tur og var smadret dagen efter ;-)))))

    SvarSlet
  6. Hej Ege.
    Øv med de kartofler.
    Ja jeg mødte jo resten af dit selskab, og ja, selvfølgelig har du også fundet den søde ajuga. Jeg fandt også en smaddersød lille geranium, som jeg lige skal have taget et billede af og lagt ud.
    God påske.

    SvarSlet