onsdag den 27. april 2011

Så skete det endelig.

Idag blev så dagen hvor der kom liv i hønsegården igen. Men først blev al hegn og tråd gået efter og der blev repareret hist og pist. Så nu skulle gården gerne være "rævesikker". 1 hane og 3 høns, meget forskellige men alle af racen dværg-orpington.

Hanen hedder Gandalf d. II

Flotte høns.

Så idag indtog jeg den blå bænk med en kop kaffe, alt imens den lille ny hønseflok intog hønsegården.
Hunden, ja hun kiggede lidt og så var de accepterede.

Efter en halv time spankulerede de rundt som havde de boet her altid. Og inden aften var alt det grønne - læs ukrudt - der havde haft frit spil i gården, spist og væk.

Glæder mig til det første æg.5 kommentarer:

 1. Ih, hvor er de skønne! Tillykke med dem! Jeg er jo vild med Orpington og har haft dem i alle årene, vi har haft høns (siden 2000) :-) Har også haft flerfarvede som dine - dog aldrig en af de hvidgrå :-)

  SvarSlet
 2. Dejlige dyr...har 1 hane og 2 høner i den mørkrøde Orpington sammen med mine øvrige rød Lohman, og havde også en hane af den blå slags, men ham tog ræven, den skurk!

  SvarSlet
 3. Jeg er dværg-orpinton-fan. De første høns jeg havde var af den race og det har jeg holdt mig til siden, dog lige med et sidespring i form af wyandotter og gamle, danske landhøns. Sidstnævnte er flyvere.
  Jeg havde i flere år en gul høne, der skrukkede konstant. Hun var faktisk også "leaset" ud til nogle naboer, hvor hun rugede store æg ud.

  SvarSlet
 4. Hæ, hæ, ja Orpington er kendt for at "skrukke" ;-)

  SvarSlet
 5. hejsa.

  flotte høns du har det - og jer er lige lidt fræk - du skulle vel ikke have nogle rugeæg til salg ?? hilsen jane
  p.s kan ikke lige finde ud af det der med at vælge profil ??? men min mail er jane07@live.dk

  SvarSlet