mandag den 23. januar 2012

At kigge bagud fremadrettet.

Det er såmænd ikke så kryptisk, som overskriften kan antyde. Det betyder bare at man skal bruge de gode erfaringer fra tidligere og sortere de knap så gode fra.
Et kig på haveåret bagud, på stort og småt.Åben have og Havefestival.
Så afgjort dejlige oplevelser, som tåler gentagelse.
Har oplevet at få besøg langvejs fra af folk, der har planlagt ferieture og havebesøg efter især Havefestivalen. Og det er da så skønt.De sikre hvert år - hornviolerne.
Sammen med så mange andre sikre blomster og stauder, skal de igen fylde her og der i haven.Pindsvine-boet fra sidste vinter.
Vi skal huske dyrene i haven. Give dem de rette betingelser, for de er vores allierede i arbejdet med at gøre miljøet bedre uden brug af skadelige produkter.
Så jeg vil lave endnu flere egnede steder for insekterne og fuglene og pindsvinene og håbe de vil hjælpe mig mod de der dumme s....e!!Og nu venter alle de nye oplevelser lige om hjørnet.
Med gamle kendinge parat til at vise sig igen.

Jo der er meget at se frem til.
3 kommentarer:

 1. Det er nemlig det, der er. Tak for en god tur af memory Lane.

  Marianne
  Den Helbredende have

  SvarSlet
 2. Så fint at du skriver erfaringene her - så kan jo vi andre også få del i dem. Tusen takk. Fioler er en betimelig påminnelse akkurat nå som frøsidene lokker og bestillingene kommer litt for tett.

  SvarSlet
 3. Du har ret, vi skal invitere alle sneglenes fjender indenfor. Jeg hober også blade sammen i håbet om, at et enkelt pindsvin ville have lyst til at bo hos mig. Godt at blive mindet om.

  SvarSlet