tirsdag den 26. februar 2013

Helleborus - arrangement.


Du glade, hvor er der mange forskellige juleroser og påskeklokker til. Og ligeså mange fristelser, skal jeg hilse at sige.
Selvom jeg har nogle forskellige i haven og har læst en del om dem foruden alle selvhøstede erfaringer, blev jeg mandag aften meget klogere på disse dejlige planter. Og det gjorde 30 andre interesserede også.

Vi havde her i Aalborg Havekreds besøg af Marianne fra Blomsten & Krukken i Mariager og hun ved alt om ovennævnte planter. Fulgt af smukke billeder og levende planter, blev vi indført i den spændende verden disse blomster kommer fra.


Marianne, aftenens altvidende fortæller, havde medbragt masser af dejlige planter og vi var da en del, der købte med hjem.
Nu må indkøbene lige blive hærdede før de kan plantes ud i haven og forhåbentlig blomstre meget mere både i år og årene fremover.

Tak for en dejlig aften.


6 kommentarer:

 1. Du verden, så mange nydelige juleroser!

  Klem vivi

  SvarSlet
 2. Hej Helga!

  Tak for i går og tak for de flotte ord.

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke, disse lyse, cremefarvede blomster. Det har helt sikkert været et dejligt arrangement. Man får bare lyst til at eje nogle flere påskeklokker, en lille samlermani kunne nemt brede sig...

  SvarSlet
 4. De plantene er så vakre. Og for en oppmuntring når de står der i hagen og blomstrer når ikke noe annet er våknet til liv ennå:)

  SvarSlet
 5. Dette må da være en deilig kveld:)...og såå mange fine typer av Helleboris....blir mer og mer glad i de:)
  Takk for hyggelig hilsen,Hela:))

  SvarSlet
 6. Hvad mener du med, at de skal blive hærdede? Står de udenfor et stykke tid, inden du planter dem?

  SvarSlet