torsdag den 19. september 2013

Sort tomat - Indigo Rose. En lækker nyhed

Den er sort som natten, den er lidt længe om at modne, den er velegnet både i drivhus og på friland, den yder meget og så smager den himmelsk. Bedre kan det næsten ikke blive.
Indigo Rose er navnet på denne nye tomat, som jeg med garanti skal have igen og igen.


Når gæster ser den, ligner de et stort spørgsmål: er det virkelig en sort tomat?


Ja, det er det.


I godt selskab med vinen Schuyler.


Så sker forvandlingen: den rødmer og det er tegn på at den nu er moden.

Vupti - så lander de i salatskålen hvis jeg da ikke spiser dem på stedet.



6 kommentarer:

  1. Hej Helga.

    Den har jeg også. Den har fået meget kritik.....og ved du hvad, det er fordi mange tror at den skal spises sort, og så smager den selvfølgelig ikke godt. Men når den tager den rødbrune farve, smager den helt fantastisk. Og så er den fyldt med antioxsidanter, så vi slipper for at ruste inde fra og ud ;O)
    ps. Har frø af den i shoppen....hvis jeg må være så fri!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Susanne.
      Jeg lader alle der har lyst, smage den. Og alle har samstemmende sagt at det er noget af det bedste de har smagt.
      Skal huske det med frøene, super.

      Slet
  2. Jeg smagte på den sorte hos frk. Anemone, føj hvor den smagte, for den var ikke moden. Andre tomater kan jeg godt spise, selvom de ikke er helt modne, men ikke den sorte, uha.

    SvarSlet
  3. Ok ....så venter jeg til de rødmer .................
    ellers var de rigtig flotte Skriggrønne inden i ;-)))))

    SvarSlet
  4. Jeg glæder mig bare til at smage, når de er modne. I mellemtiden gør det jo ikke noget at de er smukke og har blikfang.

    SvarSlet
  5. Jeg har mange sorte tomater. Smagte på en, og pyh for pokker hvor den smagte. Den var irgrøn inden i. Jeg vil væbne mig med tålmodighed, og vente til de, måske, skifter farve, til det lidt mere rødlige.

    SvarSlet