Jeg har lørdag lavet gelé af paradisæbler. Noget jeg ikke har prøvet før, men sikke en flot farve det har. Nærmest ligeså flot som rosengeléen jeg plejer at lave. Og det smager pragtfuldt.
Skal glæde på morgenbordet for mine overnattende gæster.
Sammen med dahliaen Jonna´s svigermor, som har været gavmild som aldrig før.
Din Paradisæblegelé ser flot ud... smager den også godt? Måske vil du af med opskriften? Vi har syltet grønne tomater, de blev rigtig lækre, du kan se opskriften her http://www.fauerflora.dk/syltede-gronne-tomater-og-sode-sommerminder/ hvis du har nogle tomater som ikke kan nå at modne :)
Opskriften er fra Camilla Plum. Jeg googlede den. Og ja, den smager pragtfuldt. Jeg skal også prøve at sylte grønne tomater, tak for tippet med din opskrift.
uhmm. Lyder rigtig lækkert!
SvarSletDin gele ser virkelig flot ud i farven :-)
SvarSletSkulle man virkelig kaste sig ud i et sådant projekt, har aldrig prøvet det før - men hvorfor ikke...!? Skønt ser det jo ud :o)
SvarSletDin Paradisæblegelé ser flot ud... smager den også godt?
SvarSletMåske vil du af med opskriften?
Vi har syltet grønne tomater, de blev rigtig lækre, du kan se opskriften her http://www.fauerflora.dk/syltede-gronne-tomater-og-sode-sommerminder/ hvis du har nogle tomater som ikke kan nå at modne :)
Hej Line.
SvarSletOpskriften er fra Camilla Plum. Jeg googlede den. Og ja, den smager pragtfuldt.
Jeg skal også prøve at sylte grønne tomater, tak for tippet med din opskrift.
Hilsen Helga